Om oss

TN-Bryggan är ett familjeföretag som bygger och levererar bryggor av olika modeller samt erbjuder helhetslösningar för både större och mindre hamnprojekt. Vi hjälper till att hitta rätt brygga som passar kundens behov. Ännu viktigare, hitta rätt brygga för rätt plats. Rätt brygga och förankring för att göra bryggan säker och fungerande i våra olika väderförhållanden med hårda stormar, högt vatten eller andra saker som påverkar bryggans utsatthet. Tack vare vår erfarenhet och kunskap så kan vi hjälpa er att hitta rätt brygga för rätt plats!

Historia

Allt började hemma på Skåldö i början på 90 talet då Thomas Nordström började tillverka betongpontonbryggor. Idag är det Thomas Nordström, Daniel Nordström och Heidi Nordström som äger och driver TN-Bryggan.

För oss på TN-Bryggan är det viktigt att kunna erbjuda kunden produkter och tjänster med hög kvalitet och personlig service.

Idag finns vi i vår nybyggda produktions fabrik i Horsbäck, Ekenäs. Utrymmen som är planerade för vår verksamhet, så att vi kan fortsätta utveckla och producera våra egna produkter.

TN-Laituri, TN-bryggan tehdas Raasepori, Tammisaari, Ekenäs, Raseborg

Verksamhet

Vi tillverkar både pontonbryggor, plastpontonbryggor och bryggor i helbetong samt flytande båthus. Bryggorna tillverkas i vår fabrik i Ekenäs och levereras till hela kustlinjen, däribland till Borgå, Helsingfors, Kyrkslätt, Ingå, Ekenäs, Hangö Åbo och Pargas.

TN-Bryggan har ett sortiment av bryggmodeller för såväl stora som små båtar och för småbåtshamnar. Vi levererar bryggan som ett ”nyckeln i handen” paket. En ordentlig brygga är klart en stor utgift, men med rätt planering, brygga, tillbehör och montering vill vi att bryggan blir en investering för många år framåt.

En brygga kan vara en förlängning på sommarstugan, en plats för båten, en simtur efter bastun, en picknic på bryggan i solen!

TN-Laituri, TN-bryggan tehdas Raasepori, Tammisaari, Ekenäs, Raseborg