Bryggor med plast & betongponton

TN-Bryggan tillverkar en mängd olika bryggmodeller för såväl stora som små båtar, och har även modeller som lämpar sig som uteplats där man kan trivas och umgås. Vi tillverkar både pontonbryggor, plastpontonbryggor och bryggor i helbetong samt flytande båthus. Bryggorna tillverkas i vår fabrik i Ekenäs och levereras till hela kustlinjen, däribland till Borgå, Helsingfors, Kyrkslätt, Ingå, Ekenäs, Hangö Åbo och Pargas.

Ifall de bryggmodeller som hittas i vårt normalsortiment inte passar just ditt behov ritar vi en skräddarsydd brygga för ditt specifika behov som vi sedan bygger på plats.

Knipan

Knipan är en plastpontonbrygga som fås i olika modeller och som lämpar sig som bastubrygga, vid grunt vatten eller på en skyddad plats.

Ejdern

Ejdern är en mindre pontonbrygga för stugägare som passar på skyddade platser, i lugna vatten eller för den mindre båten.

Storskraken

Storskraken med sina stora pontoner är en robust flytbrygga för den kräsne båtägaren. Vi kan förverkliga olika lösningar enligt kundens och strändernas behov.

Gåsen

Gåsen är en mindre helbetongbrygga. Den är en stabil brygga för den större båten eller varför inte en uteplats vid varma sommardagar.

Havsörnen

Havsörnen är en helbetongpontonbrygga, har en lång livslängd och är stabil tack vare sin stora vikt och rejäla bärförmåga. Den kan användas på platser som är utsatta för livlig båttrafik eller hårda väderförhållanden.

Specialbryggor

Ifall de bryggmodeller som hittas i vårt normalsortiment inte passar just ditt behov ritar vi en skräddarsydd brygga för ditt specifika behov som vi sedan bygger på plats.

Bryggtillbehör

Vi erbjuder högkvalitativ bryggutrustning som är utformad för att klara de mest krävande förhållandena. Vårt sortiment omfattar allt från underhåll och reparation av bryggor till praktiska tillbehör som gör din båtupplevelse komplett.