Tietoa meistä

TN-Laituri on perheyritys joka rakentaa ja toimittaa erimallisia laitureita sekä satamien kokonaisratkaisuja. Autamme löytämään oikean laiturin asiakkaan tarpeiden mukaan. Entistä tärkeämpää on löytää oikea laituri oikeaan paikkaan. Oikea laituri ja ankkurointi tekevät laiturista turvallisen ja toimivan eri sääolosuhteissa, kovissa myrskyissä, kun vedenpinta on korkealla tai muissa olosuhteissa, jotka vaikuttavat laiturin alttiuteen. Kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta voimme auttaa sinua löytämään oikean laiturin oikeaan paikkaan!

Historia

Kaikki alkoi Skåldössä 1990-luvun alussa, kun Thomas Nordström aloitti valmistamaan betoniponttonilaitureita.  Nykyään TN-Laiturin omistajia ja toiminnan vetäjiä ovat Thomaksen lisäksi Daniel Nordström ja Heidi Nordström.

TN-Laiturille on tärkeää tarjota asiakkailleen korkealaatuisia tuotteita ja henkilökohtaista palvelua.

Nykyään toimimme uudessa tuotantotehtaassamme Horsbäckissä, Tammisaaressa. Tilat on suunniteltu toimintaamme sopiviksi, jotta voimme jatkaa tuotteidemme kehittämistä ja valmistusta.

TN-Laituri, TN-bryggan tehdas Raasepori, Tammisaari, Ekenäs, Raseborg

Toiminta

Valmistamme niin ponttonilaitureita, muoviponttonilaitureita kuin kokonaan betonisia laitureita, sekä kelluvia venevajoja. Valmistamme laiturit Tammisaaren tehtaallamme ja toimitamme niitä koko rannikkoalueelle, mukaan lukien Porvooseen, Helsinkiin, Kirkkonummelle, Inkoohon, Tammisaareen, Hankoon, Turkuun ja Paraisille.

TN-Laiturilla on valikoima laiturimalleja niin suurille kuin pienille veneille sekä pienvenesatamiin. Toimitamme laiturit ”avaimet käteen” -paketteina.  Kunnollinen laituri on tietenkin suuri investointi, mutta hyvällä suunnittelulla, laiturilla, lisävarusteilla ja asennuksella haluamme, että laituristasi tulee onnistunut sijoitus moniksi vuosiksi eteenpäin.

Laituri voi olla jatke kesämökille, paikka veneelle, uintireissu saunan jälkeen tai vaikka piknik laiturilla auringonvalossa!

TN-Laituri, TN-bryggan tehdas Raasepori, Tammisaari, Ekenäs, Raseborg