Laiturit muovi & betoniponttoneilla

TN-Laituri valmistaa useita eri laiturimalleja pienemmille ja suuremmille veneille. Valikoimaamme kuuluu myös laiturit, jotka sopivat erinomaisesti oleskelutiloina, joissa voi viihtyä ja seurustella. Laiturit valmistetaan Raaseporissa ja toimitetaan koko Suomen rannikkoalueelle ja saaristolle. Porvoo, Helsinki, Kirkkonummi, Inkoo, Tammisaari, Hanko, Turku ja Parainen kuuluu meidän tärkeimpiin markkina-alueisiimme.

Valikoimaamme kuuluu ponttonilaiturit, muoviponttonilaiturit, betonilaiturit ja kelluvat venevajat. Mikäli valikoimastamme ei löydy sopivaa laituria juuri sinun tarpeisiisi, suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä laitureita, joita rakennamme tarpeiden mukaisesti paikan päällä.

Telkkä

Telkkä on muoviponttonilaituri, jonka saa eri malleina. Laituri sopii uimalaiturina, saunalaiturina tai paikoille, jossa veden syvyys on matala.

Haahka

Haahka on pienempi laiturimalli mökkiomistajalle. T-malli voidaan venelaiturin ohessa myös käyttää oleskelupaikkana.

Isokoskelo

Isokoskelo isoine ponttoonein on varma valinta vaativalle veneenomistajalle. Voimme toteuttaa erilaisia ratkaisuja asiakkaan ja rantojen tarpeiden mukaan.

Merihanhi

Merihanhi on pienempi täysbetoniponttoonilaituri. Laituri on erittäin tukeva ja soveltuu isommalle veneelle tai miksipä ei ulkoilupaikkana kuumina kesäpäivinä. 

Merikotka

Raskasbetoniponttoonilla on pitkä elinikä ja on tukeva suuren painonsa ja reilun kantavuudensa ansiosta. Soveltuu paikkoihin joissa on vilkas veneliikenne tai kovat sääolosuhteet.

Erikoislaiturit

Etkö löydy sopivaa laituria juuri sinun tarpeisiisi? Suunnittelemme ja rakennamme räätälöityjä laitureita, joita rakennamme tarpeiden mukaisesti paikan päällä.

Laitureiden tarvikkeet

Tarjoamme laadukkaita laituritarvikkeita, jotka on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. Valikoimamme kattaa kaiken laiturien huollosta ja kunnostuksesta aina käytännöllisiin lisävarusteisiin, jotka tekevät veneilyelämyksestäsi täydellisen.