fbpx
Seuraa meitä! Instagram ikon
TN-Laiturin takuu on voimassa 2 vuotta (materiaalitakuu) tuotteen toimitushetkestä ellei sopimuksessa toisin mainittu. Toimitusaika alkaa tuotteen toimituspäivästä. Alihankkijan tuotteiden takuu on sama kuin tämä on myöntänyt TN-Laiturille.

Takuuehdot eivät koske/ole voimassa
- TN-Laituri ei vastaa viasta joka johtuu / valmistettu jonkun muun kuin TN-Laiturin suunnittelusta tai piirustuksista.
- Vikaa joka johtuu normaalista kulumisesta,huolimattomuudesta,asiakkaan laiminlyönnistä tai korjaamisesta jota TN-Laituri ei ole hyväksynyt.
- Takuu ei ole voimassa jos sopimuksen sovittua hintaa ei kokonaisuudessaan ole maksettu.
- Poikkeuksellsten sääolosuhteiden, korkean aallokon,myrskyn,jäidenliikkumisesta,vedenkorkeuden vaihteluista aiheutuvista vahingoista TN-Laituri ei vastaa.
- Vahingot jotka ovat kosmeettisia ja vahingot joilla ei ole merkitystä tuotteen kestävyyden, käyttettävyyden tai rakenteellisen lujuuden kannalta.
- Vahingoista kuljetuksen yhteydessä/aikana.
- Laiturin syyshuolto tekemättä.

Ylivoimainen este
Tapauksissa jotka ovat ennalta arvaamattomia ja osapuolten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolelle johtuvia (sota, lakko, onnettomuus, tulipalo) kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa velvotteiden täyttämättä jättämisestä. Ylivoimaisen esteen kohteeksi joutuva osapuoli on kirjallisesti ilmoittettava toiselle osapuolelle asiasta.
Seuraa meitä! Instagram ikon